☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

pecsiflash.jpg A Film.hu Kft. — a Pécs2010 program keretében, az NKA támogatásával – pénzdíjas flashanimációs pályázatot hirdet.

A pályázat témája

A pályázat során 10 kiválasztott alkotó / műhely lehetőséget kap 10×1 perces flashanimációs etűdfilm elkészítésére. A közel másfél hónap során létrehozott 10 darab egy perces animációs filmet a kiírók egy 10 perces etűdfilmmé fűzik össze Pécsi Flash címen.

Első forduló, csak tíz maradhat!

A pályázók jelentkezhetnek az elmúlt öt évben készített animációs filmjükkel, amelyekből a közönség illetve szakmai zsűri választja ki azt a legjobb 10 alkotót / műhelyt.

A pályázatra nevezhető filmek paraméterei a pályázati oldalon találhatók.

A második kör

A tematika kötetlen, egyetlen kritérium van: a film nyitó és zárókockája a kiírók által megadott helyszínfotón alapuljon és használja a segédanyagként rendelkezésre bocsátott 1 perces zenerészletek valamelyikét. A választható zenei bázis és képtár a 2. forduló indulásakor lesz elérhető a pályázati site védett oldalán.

A több, mint egy millió forintos összdíjazású pályázat eredménye, a 10 perces Pécsi Flash-film 2008. október 17 – 19. között megrendezésre kerülő Hungaroflash Fesztiválon kerül bemutatásra.

A pályázat zsűrije

Wahorn András, képzőművész, zenész, a zsűri elnöke, Gróf Balázs, grafikus, animációs rendező, Hegedűs Márton, grafikus, animációs rendező, Igor Lazin, animációs rendező, producer, M. Tóth Géza, animációs rendező, egyetemi tanár.

Díjak

I. díj: 300.000 Ft (1 db)
II. díj: 150.000 Ft (1 db)
III. díj: 75.000 Ft (1 db)s
IV-X helyezett: 50.000 Ft (7 db)

Közönségdíj: nagy értékű ajándékcsomag.

Pécsi Hungaroflash Fesztivál
ideje: 2008. október 17 – 19.
Nevezés, további infó: http://www.flashfest.hu pályázati oldalon.

Kapcsolat: Cseh Dóra, dora[kukac]flashfest[pont]hu, +06 1 327 0006.

Categories: Pályázat | Tags

One Response so far.

  1. avatar Murphy says:

    No kaptok még egy hírt, mer holnap ünneplünk. ;)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára