☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Grafikusok a “bizniszben”.

Posted by Grass on 2008-06-20, 08:38

lazurcart.jpg

Ahogy telnek az évek a nagy nevek előbb utóbb előrukkolnak saját honlapjukkal. Ezeken már nem csak a scene dolgaik, hanem az üzleti életben elkövetett munkák is a portfolió részét képezik. Azt hiszem aktuális, hogy a “legnagyobbak” oldalaira felhíjvuk egy kicsit a figyelmet.

Nem fontossági sorrendben, kezdjük egy öreg motorossal Antony-val. Az évek során a korábban rá jellemző “egyszemes” stílust továbbfinomítva alakította ki sajátos, “franciás” rajzait. Jelenleg reklámgrafikával, és animációval foglalkozik, mint látható az oldalán.

Kettes számú versenyzőnk a lengyelek és az egész demoscene üdvöskéje Lazur. Honlapjának címe: http://www.lazur.biz. Kijelenthetjük, hogy megmaradt a kaptafánál. Igényes, aprólékos kidolgozás és színhasználat jellemzi mind a mai napig. Webre, offline médiára egyaránt “használható”.
A következő áldozatunk Made. Neki is sikerült nagyon szép karriert elérni. Minőségi arculatok, könyvborítók, fotók öregbítik a hírnevét. Lehetőség van vásárlásra is. Akinek van feles “aprója” rendelhet dedikált képeket a falára.
Végül figyelmetekbe ajánlom Visualice virtuális irodáját, ahol Patricia fogadja a látogatókat. Talán az ővé a legscene-orientáltabb. Fanatikus rajongóknak kötelező a megtekintése.
Categories: Grafika | Tags

2 Responses so far.

  1. avatar pohar says:

    “animacja” :D

  2. avatar BuXY says:

    “Az jelenleg…” WTF? TYPO! :) Éljenek a grafikusok (is)!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára