☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

MD1 Közgyűlés, 2007. december

Posted by Murphy on 2007-11-26, 11:26

md1.jpgA Magyar Demoscene Egyesület December 2-án, vasárnap tartja a következő közgyűlését.

Helyszín:

Budapest Blue Café

1085 Budapest, Somogyi Béla u. 8.
(A Blahától pár méterre)

Tervezett időpont: 14:00-17:00

A témák:
Beszámoló a 2007-es év eseményeiről. Az eredmények értékelése és a működéssel kapcsolatos problémák megoldása.

Legfontosabb célunk: az eddigi nem, vagy csak esetlegesen ellátott feladatokra szeretnénk konkrét embereket találni:
PR tevékenység és ismeretterjesztés. Feladatok: Kapcsolattartás internetes és egyéb médiumokkal, minél több demoscene megjelenés szervezése. Ez szervezési feladatokat jelent, nem jár kötelező szerepléssel, de természetesen örülünk neki, ha ilyen hajlandóságaid is vannak.
Támogatók megkeresése. Feladatok: Olyan cégek, szervezetek megkeresése, akiknek érdeke lehet a demoscene és rendezvényeinek a támogatása. Velük folyamatos kapcsolattartás.
Nemzetközi kapcsolattartás. Feladatok: Kapcsolat felvétele a nemzetközi demoscene szervezetekkel, a minél szélesebb körű együttműködés keresése velük.
A minél eredményesebb működés érdekében szerencsés lenne, ha sikerülne budapesti titkárt találnunk. Feladatai: Kapcsolattartás a könyvelővel és szükség esetén a hivatalos szervekkel (pl. APEH…), szerencsés, de nem feltétel, hogy ő legyen az egyesület postacíme is.

A közgyűlésen való jelenlétnek nincs semmilyen feltétele! Ha érdekel, ötleteid vannak, szeretnél segíteni, vagy csak kíváncsi vagy, gyere el te is! Ha valamelyik feladatkört érdekesnek találod, gyere el, és ne szerénykedj, rád van szükségünk!

A helyszínről bővebb infó, az alábbi linken.

Categories: Vegyes | Tags

10 Responses so far.

  1. avatar Murphy says:

    Aki biztosra igérte, hogy jön: elchy, bery, foolman, picard, dlee, gargaj, poison, murphy, rascy, trx, spenot, boyc, dc1, cargo

    Akik még nem 100%: slyspy, ziona, inno, ger, charlie

    Ki jönne még?

    [ módosítva Nov.26. 14:33 ]

  2. avatar Maxie says:

    nem ugy volt hogy cargo lesz a titkar?

  3. avatar Murphy says:

    A folyamatban lévő dolgokkal ő foglalkozik jelenleg is, de a korábban megbeszélt nehézségek miatt, hosszabb távon egy Pesti ember az igazi megoldás. Egyébként mindketten rajta vagyunk az egyesületi listán ;)

  4. avatar Charlie says:

    “Pesti” helyett “pesti”, kisbetuvel. Legutobb nem ugy volt, hogy a Maxie a titkar? :) Vagy volt azota kozgyules, amirol lemaradtam? :)

  5. avatar ziona says:

    Murphy, kommenteket nem korrektúrázok, nem baj? :)

  6. avatar Charlie says:

    Hozzaadtam a naptarhoz, ha mar az illetekes elvtarsak nem tettek meg. Pedig meg MD1 Kozgyules kategoria is van. Bar meg mindig nem biztos, hogy ott birok-e lenni… Meg hogy akarok-e egyaltalan…

    (Edit: E107 rulz? december 02 at 14:12 MD1 Közgyűlés … fogadjunk a month-t irja a minute helyere… :)
    [ módosítva Nov.30. 14:36 ]

  7. Az alapszabály változtatása miatt a jelenlegi posztom amúgy is megszűnne. Akkor nem tudtam vállalni a titkári feladatokat (ki is esett majd egy év nekem), kértem, csinálja más, mert volt róla némi fogalmam, hogy mivel jár. Kis csúsztatás, hogy nincs vele munka. Sok munka van vele, és kell egy jó adag affinitás hozzá, hogy ezt csinála az ember. Legutóbb enyhe, és be kell lássam veszélyes csúsztatás volt, hogy egyszerű feladatok vannak az elnökségben. Hát nem.

    És ha valaki nem veszi kézbe a dolgokat, akkor sokáig már nem kell Egyesületről beszélni. Én legalább tudom mit kell tenni, érdekel, kinek van még “pályázata” a titkári teendőkre.

  8. avatar Murphy says:

    Cargo, hát te se menj marketingesnek :)

    Ez alapvetően a közgyűlés témája, de nem hagyhatom válasz nélkül: A titkár feladata röviden annyi, hogy az egyesület papírjai rendben legyenek, minden szempontból a hivatalos formáknak megfeleljünk, könyvelésünk rendben legyen. (ez utóbbi a könyvelő dolga ugye, de supportálni kell). Az eddigi működési tempóból extrapolálva ez időben nem olyan sok munka, ugyanakkor nagyon fontos, és valóban igényel némi affinitást.
    [ módosítva Nov.30. 20:45 ]

  9. avatar Charlie says:

    Tovabbra sem kaptam valaszt arra a kerdesre, hogy milett azzal, hogy Maxie a titkar. :) Tudtommal a legutolso kozgyules a Scene.hu Demoshow #3 utan volt, az AJAMK-ban, es ott meg lett valasztva. Lehet olyat, hogy az elnokseg a tagok nelkul csak igy varialja a szerepeket? :) De ha valamirol lemaradtam, szoljatok, mer’ siman lehet. Es most ezt attol fuggetlenul, hogy barki csinalja/csinalta is, koszonet jar neki, termesztesen.

  10. avatar Maxie says:

    Azt mondtak az okosok, hogy az en megvalasztasom nem volt hivatalos . Amugy az igazsag az hogy nem sok kapcsolatot tartottam a konyvelovel en csak eltettem a megfelelo papirokat, mert oszinten szolva nem egeszen voltam tisztaban azzal, hogy mit is kellene alkotnom. (persze tudom utananezhettem volna..) De mivel márciustól ugysem vagyok pesti idealisabb ha valaki több gazdasági érzékkel rendelkező egyén aki esetleg közelebb tartózkodik vállalja el ezt a poziciot :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára