☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

savagecharts3.jpgBeindult a szavazási szezon! Már lehet szavazni a Just for fun Music competition-re, de azoknak akikben a 30 zenén átverekedve még mindig tombol a szavazási vágy, itt van néhány további lehetőség:
vagas.png
Savage Charts #4

A 2. számnál írtunk már róla és nem régen jelent meg a Savage Charts #3, ami még mindig egy chartmagazin, de az eredmények ettől még némely kategóriában kicsit viccesen festenek. Épp ezért van szükség arra, hogy ti is szavazzatok, hogy a következő reálisabb legyen. A zip tartalmazza a szavazóprogramot, és instrukciókat a szavazáshoz. Hajrá!
http://www.pouet.net/prod.php?which=32595

PAiN #59

A Savage Chart még viszonylag kis múltra tekint vissza, nem így a PAiN, amiből az 58. a legutóbbi szám. Az utolsó megjelenés majd egy éve történt, de most náluk is megindult a szavazás. Remélhetőleg ez annak a jele, hogy hamarosan olvashatjuk az új számot.

On-line voting van, szavazó kedvűeknek erre tessék:
http://pain.scene.org/vote.php

Pouet.net – Scene.org Awards

Két hónap és vége az évnek, és ha új év, akkor új Scene.org Awards. Ennek eredményeként a Pouet.net-en az idei produkciók alatt megjelent egy mező, ahol az adott demót-intrót jelöltnek lehet ajánlani a különféle kategóriában. Ajánld te is a kedvenceidet!

Hogy hol? Itt:
http://www.pouet.net/

Categories: Vegyes | Tags

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára