☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

AniMotion – Kiállítás a Jövőházában

Posted by Murphy on 2007-09-20, 10:53

pixelgaleria.jpg Október 4.-i kezdéssel a Jövőházában, a Pixel Galériában lesz egy AniMotion nevű kiállítás, melynek témái az interaktív animációk. Ha valaki nem ismerné a Pixel Galériát, a Jövőháza épületén belül kialakított spirális elrendezésű, több tucat plazmatévével és fejhallgatóval felszerelt kiállítóterem, kifejezetten médiaművészeti kiállítások számára.

Az AniMotion a szokásos kiállításokon továbblépve a közönséget is szeretné bevonnni a látvány kontrollálásába, ezért minden TV-hez egy Windows-zal szerelt PC is tartozni fog egérrel és billentyűzettel. A korábbi kapcsolataink eredményeképpen a szervezők felkerestek bennünket, hogy örömmel vennék, ha néhány gépre demoscene csapatok szolgáltatnák a látványt.

A gépek paraméterei:
CPU: Pentium 4, 3GHz
Ram: 512 Mb
GPU: Radeon 9600, 256Mb
Oprendszer: Windows XP Professional
HDD: 75Gb

Az elvárás a látogatók számára egyszerűen kezelhető módon a látvány befolyásolása, demo engine-ek vagy akár szépen tálalt demo effektek is alkalmasak lehetnek a feladatra, csupán az interakció minél szórakoztatóbb formáját kell kitalálni hozzá. Az idő kevés, de nem is kell feltétlen új code-ra gondolni, Functionös, vagy akár korábbi demók módosítása tökéletesen megfelelhet a feladatnak.

Mivel a Pixel Galéria kiállításai havi rendszerességgel cserélődnek, így viszonylag sok érdeklődő láthatja a munkátokat.
Akit érdekel a dolog, kérjük jelezze a fórumban. Természetesen akinek ötlete van, az se tartsa magában.

Ugrás a hírhez kapcsolódó fórumba.

Categories: Vegyes | Tags

Comments are closed.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára