☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Meteorik-díj 2016

Posted by Gargaj on 2015-12-10, 10:49

Idén Revisionön került először bemutatásra a fiatalon elhunyt Meteorik / Approximate-ről elnevezett, az egykori Scene.org Awardot helyettesítő Meteorik díjsorozat; egy éves szinten megrendezett ceremónia, ahol az előző évre történő visszatekintésként díjazzák adott kategóriákban a demókat, intrókat, és egyéb alkotásokat.

A 2016-os kiadás bejelentése már kicsit meglepő módon idén megtörtént, nem várva meg az év végét (pedig ugye lesz még party); ennek magyarázata az, hogy a jövő évi díjak kategóriáinak összeállítását is a nagyközönségre bízzák: már most javasolhat bárki díjazandó kategóriákat, és ezekből fogják később a szervezők a végleges kategóriákat kiválasztani. A javasolt kategóriák egy része már most megtalálható a weboldalon; új kategóriákat december 27.-éig lehet beküldeni.

Ugyanitt lehet jelentkezni a kategóriákhoz zsűritagnak, amennyiben valaki úgy érzi, hogy alkalmasnak találja magát a feladatra; tavaly nem volt magyar jelentkező, idén remélhetőleg felbátorodik valaki aki eddig csak partyn óbégatott az előzsűri gyanánt.

Categories: Ajánló | Tags: , ,

5 Responses so far.

 1. avatar reptile says:

  Javasolnám, hogy jövőre legyen kötelező a compokat áhítatos csendben, lehetőleg öltöny-nyakkendőben végignézni, nehogy az óbégatás megzavarja valaki lelkivilágát.

 2. avatar Citrus says:

  a most original format az lehetne a Dragon Rising? Mivelis az elegge atipikus, ha egy 64k intro korulbelul 1+ megaba van leadva :D

 3. avatar Travis says:

  En pedig javaslom a zsuri-elozsuri felallitasat, ahol azt lehet eldonteni, ki legyen zsuri tag. :-)

 4. avatar Citrus says:

  szerintem az mar rekurziv lenne, mivelis akkor mar egy elozsuri elo elozsuri bizottsag is kell :D

 5. avatar Travis says:

  Kiveve, ha az elozsuri elo eloszuri tagjai a kiindulasi zsuritagok, mert akkor vegtelen hurkot kapunk.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára