☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Magyar Demoscene Egyesület Adószám: 18122239-1-19Újra adóbevallós időszak és újra lehet dönteni az 1%-okról. Bár az egyesület működtetését illetően voltak nehézségek, de az MD1 (azaz a Magyar Demoscene Egyesület) idén is jogosult az 1%-os felajánlások fogadására.

Mint azt jó páran észrevetettétek, voltak problémák az egyesület stabil működtetésével, de úgy tűnik sikerül úrrá lenni helyzeten, az egyesület marad, működik, így a felajánlásokat idén is örömmel és köszönettel fogadjuk, és ahogy eddig, ezeket is szétosztjuk a különböző demoscene rendezvények között. Hamarosan közgyűlés is várható, ahol hivatalossá tesszük a változásokat. Természetesen a közgyűlés nyilvános, bárki részt vehet, sőt kívánatos a részvétel. Időpont, helyszín egy következő cikkben.

Mivel az 1% felajánlások általában tárgyév novemberében folynak be az egyesület számlájára, így céljainknak megfelelő felhasználásukra a következő évben nyílik lehetőségünk.

Aki szeretné tehát idén is fel tudja ajánlani jövedelemadójának 1%-át az egyesület javára.

Az ehhez szükséges adatok:

Magyar Demoscene Egyesület
Adószám: 18122239-1-19

Előre is köszönjük!

3 Responses so far.

 1. avatar rascy says:

  Szerintem még mindig sokan vannak akik az SZJA bevallásukban nem foglalkoznak az 1% kitöltésével.

  Éppen ezért javaslom, hogy aki teheti küldje el munkatársainak, ismerőseinek hogy támogassák a magyar számítógépes művészetet.

 2. avatar ConsolKing says:

  Én idén is az 1%-ot nektek adtam.

 3. avatar Bery says:

  Köszi ConsolKing! Sokat segít a magyar partik szervezőinek, hogy van egy szelet biztos anyagi háttér, amit a felajánlott 1%-ok révén fel tudunk használni.

  De persze, ha eljöttök az Árokra, a Function-ra és bármi másra, ami a jövőben lesz, az a legnagyobb királyság! :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára