Home › Forums › Egyéb Scene Témák › Partyk & Egyéb találkozók › SceneCON 2008
Vagy legalább finn ;)
Hogy legyen valami naprakész hír is: a fekete képernyő már kész van a demóból, bár zene nélkül ;)
Az jo, mert a zene kicsit szarabbul all. :)
Na erre van egy tök jó ötletem:
Rohadt nagy fekete semmi, és command.com 200% hangerőn ! És kész a demó !
Gargaj-nak szerintem biztos bejönne ! :)
Na néha bevillantunk fehérrel !
a feher villantastol nem lesz tul kommersz?
szivesen kolcsonadom a babarozsaszin es egyeb szines villanas kodot az e107 fan club demobol :)
(remelem nem baj hogy haskell :D)
a mi intronkból egyelőre csak az új szinti címe van kész. van aki ennél is rosszabbul áll? :)
Blala mekkora ötlet ! A rózsaszín nagyon jó! Gargaj ? Szerinted?
pohar ne aggodj en meg az elhatarozasig se jutottam el :)
én már lassan a lemondásnál tartok :)
Ez az srácok, csak lelkesen! ;) De szerdán tényleg el kellene kezdeni. Csak még nem tudom, melyik héten ;)
nyilvan juliusban van az a szerda :)
Ki tart az időgép prototípusánál? Jövő héten érdekelni fog erősen egy jegy rá ;)
nos az idogep mivoltabol vegulis mindegy, hogy mikor keszul el :)
De az milyen már, hogy utólag megyek el egy partira release-el? ;)
nálunk annyi fejlemény van, hogy elvetettük az új szinti elkészítését. kár, mert egész jó neve lett volna :)
Mi meg idő hiányában elvetettük a demó ötletet, pedig jó volt :)
Kellene már nyerni a lottón, mert ahogy öregszem, már fél év nekifutás kell a kezdéshez is, nemhogy a demó készítéshez :)
azert vicces lenne, ha kosmoplovci nyerne :) bar gondolom ilyen esetre azert be van keszitve egy “biztonsagi rebels” demo :)
ilyenkor szavazni is felesleges :)))
Azért Rob is jarrig, meg csak nem hagy Geri sem demó nélkül minket! :)
ertem en, akit nem sikerul elaltatni ezzel az “ugyse lesz kesz a demo” szoveggel, azt szimplan elriasztod :)))
Ki mondta,hogy nem lesz demó? :) Csak az eredeti ötletet elvetettük. De az újra sincs idő, de majd lesz időgép :)
Aki nem tudná, hogyan kezdjen neki az időgépnek:http://pouet.net/prod.php?which=4320
Látom lesz dancepad compo. W00t, lenyúltátok a tavalyi ötletemet, de azért fasza :) Count me in.
Demot most sem sikerül összehányni, marad a fotó meg a streaming music.
idogepet amugy mar reg feltalaltak, minden karoran ott van, kis tekerentyu amivel lehet szabalyozni az idot, bar egyenlore ez meg csak egy adott szemely makroklimajara hat es nem globalis, de relative mukodik :)
lehet már tudni kb. mikor lesznek a compok és a deadline-ok?
19:00 compo : music
21:00 compo: photo
compo: gfx
21:30 compo: animation/wild
22:00 compo: 8bit
22:00 compo: 4k
compo: 64k
compo: demo
-deadlineok 2 óraval elött
-beosztás még +- 1 órákat változhat
Zsíros. És a spec compok?
17:00 stepmania compo
18:00 guitar hero compo
Ógyász, stepmania lesz? :D Na asszem gyorsan nekiállok gyúrni.5 nyilas kiosztás forever, így nagyban csökkentek az esélyeim :)