☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Home Forums Minden Más Játékok Marketing kérdés

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #1420
  avatararchee
  Member

  Hamarosan fizetössé tenném a Tricky Truckot. A terv az, hogy egyelöre én adom ki csak próba jelleggel, lehetne ingyen játszani, de  csak az elöfizetök használhatnák a featurek nagy részét. Pl plusz jármüvek, függöhidak, dinamikus pálya elemek, stb…A paypalon vásárolható elöfizetés mennyi idöre szóljon és mennyibe kerüljön? Persze akciózni is lehet majd lefelé attól.Egyéb dizájn ötlet? (a menu rész még át lesz dolgozva)Aki nem ismeri:(kezdetleges verziója nyert az assemblyon annak ellenére, hogy csak slyspy társult bele a munkába egy kicsit, pedig itt kerestem a jelentkezökethttp://www.gravitysensation.com/trickytruck/A youtube videok ismertetik.)

  #6152
  avatarBery
  Member

  Hát ez nagyon jó lett a videók alapján! Bár a linkelt oldalon van egy olyan videó, ami el lett távolítva a youtube-ról.

  Körül kellene nézni, hogy más hasonló játékokat milyen áron adnak.

  És, hogy lesz megoldva az előfizetés? Mármint ez egy offline játék, ha egyszer megvettem a feature-öröket, mitől fognak megszűnni? Csak online kapcsolatnál indul el és csak akkor engedélyezi a kiegészítőket? Vagy rendszeridőt néz (ami elállítható)? Vagy fájlba ír (ami visszamásolható)?

  #6153
  avatararchee
  Member

  Csak online müködik. Most a tesztelési fázisban van, ezért minden feature elérhetö. A crackereknek nehéz dolguk lesz, mert a pályaszerkesztö a szerverrel számoltat ki sok mindent. De nem lehetetlen.

  #6154
  avatarBery
  Member

  Aha, ügyes.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára