☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #1437
  avatararchee
  Member

  A rilizeimet letöröltem a saját domainjeimröl, ezért a rá mutató linkek szarok.Azért tettem, mert a közutált viruskeresök az egész domainemet veszélyzónának jelölték meg. Természetesen csak azért, mert az általunk használt profi tömörítés túl pro a számukra.A scene.org-on persze megtalálható a parti verzió, de azóta lehetnek bugfixek, ezért nem azt szoktam linkelni.Nem tudom, hogy a scene.org miért nem feketelistás a viruskeresöknél, ott is fent vannak a fájljaim.Ezért kéne egy jó kis megbízható hosting ahonnan nem szedik le az ijesztö fájlokat.

  #6361
  avatarBery
  Member

  Tömörített archívban voltak a fájlok (zip, arj, stb), amikre kiszóltak a víruskeresők, és ami alapján fekete listásak lettek a hostok?

  Mert, ha igen, az elég rossz hír. Akkor nem hiszem, hogy bárki szeretné hostolni ezeket a fájlokat.

  Nem lehet, hogy csak vírustámadás érte a weboldalt, ahol kint voltak és a html-ben voltak fertőző-, vagy fertőző helyekre mutató javasciptek?

  #6362
  avatarrascy
  Member

  Szia archee,Ha a fájlokat végignézted víruskeresővel, akkor mit írt ki? Nekem se a Tricky Truck, se a Sumotori esetében nem írt ki rá a NOD még figyelmeztetést sem. Talán inkább a html-ben lehetett valami amiért tiltólistára tették vagy egyéb más ok.A saját szerveremen szívesen adok neked tárhelyet (1GB elég?), illetve van egy használaton kívüli domain is, ami alá pakolhatnád. Ha érdekel írj privátban: rascy@dilemma.wsA Tricky Truck egyre jobb, de nekem valahogy hiányzik az ég. Egy sima világoskék-égkék átmenet a háttérben jó lenne :)Üdv!

  #6363
  avatararchee
  Member

  A 4k introk zipben voltak. Azért nem jelez már a NOD, mert már letöröltem a tömörített cuccokat. Ezért sokan keresnek, hogy nem találják a 4K introimat. A sumotori és a TT már nem tömörítve van kaidva. Csak a 4K introimat tölteném fel valahova, aminek nem kell nagy tárhely :)A TT-ben ha updatelsz, lesz ég.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára