☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Évkezdés

Posted by Gargaj on 2023-01-23, 20:40

Ez a poszt kicsit megkésett, volt egy kis szerverproblémánk, satöbbi satöbbi, de a kifogásokból elég is, íme a 2023-as évkezdés gyorsan összefoglalva:

 • Megkezdődött a Meteorik-díj rendes éves prodgyűjtögetése: ahogy mindig, a folyamathoz Demozoo-n és Pouet-en lehet hozzájárulni, a nevezetteket pedig a február-végi Svájcban megrendezett Mountainbytes partyn fogják bejelenteni.
 • Idén úgy tűnik újra lesz élőhelyszínes Revision, húsvétkor Saarbrückenben, ahogy eddig – a website mar él, bar sok (új) információ eddig nem található rajta – ami érdekes, hogy a website szerint tavaly után idén is lesznek szatelit-partyk, bár hogy az élőhelyszín mellett ezek hogy fognak működni, az egyelőre nem ismert. Feryx indított egy igényfelmérést egy esetleges közös kirándulás gyanánt, itt lehet hozzájárulni.
 • Két hét múlva kerül sorra a Lovebyte 2023, a bájttologatók kedvenc online partyja / streamje.
 • Itthon lesz újra qbparty, ezúttal május közepén, és csak szombat-vasárnap, de a helyszín változatlan.
 • Megjelent a Stamps Back; valószínűleg már mindenki látta, de aki nem, az itt zárasként megtekintheti lent:

Categories: Ajánló, Compo, Media, Party | Tags

One Response so far.

 1. avatar Feryx says:

  Hali,
  Plusz egy kis apróság: Revision Trip páran megyünk ki revire de jó lenne összeszervezni csapatosan a kijutást azokkal akik buszbérlés és közös kicsattanáson gondolkodnak
  nem pedig össze vissza kérdezgetni ki megy vagy nem? Ezért csináltam a google formot és Február 1-el csinálok egy közös levelezőlistát a feliratkozóknak hogy összetudjuk szervezni az oda vissza jutást csoportosan. Eddig vagyunk 14en a listán!
  Ha szeretnél feliratkozni még megteheted: https://forms.gle/LAWbk3K6cJgw6vZv7

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára