☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

qbparty 6 – Pár újdonság.

Posted by Feryx on 2022-02-28, 14:08

 

Sziasztok!
Lesz! Igen megint ;) Ha az aktuális helyzet megengedi mindenképp megtartjuk! Ha van oltáskártyád szinte tuti hogy jöhetsz, ha nincs akkor majd Május vége felé mindenhol kiírom mi az aktuális állás! Tavaly sok volt két hetente követni mit vakaróznak épp a törvényhozók..

Helyszín a szokásos, viszont lesz pár pozitív változás, nem kicsit felújítják a művelődési házat így az idei partyn már lesz szép új mozgáskorlátozott Wc illetve a férfi és a női mosdókat is felújítják! Szép nagy tágas lesz és remélem végre lesz zár is rajtuk…
(Sokszor megkaptam hogy qbn miért nem zárható a wc? Nos csütörtökön odamentem reggel felszereltem minden rottyantó ajtajára egy zárat majd valamikor péntek délután magasságában ezek mindig elpárologtak.. ezt eljátszottam az első 3 évben aztán meguntam.. Nos ezen változtatnak végre remélem)

Megszűnik a megszokott Infódeszk :'( Az egész előtér új arculatot kap! Cserébe szép és modern lesz!

És a legjobb hír! Légkondi! Az egész művelődési házat klimatizálják így az adatszag a múlté!

Büfén sokat kattogtunk legyen vagy ne, igazából nincs “kedvünk” önkéntesünk akik bevállalják így arra jutottunk idén NEM LESZ támogatói büfé! Lesz az infodescnél ingyen kv és tea meg sok tofix és info.
Egy pozitívnak tűnő büfés kisvállalkozót felkértünk hogy ha van kedve álljon be az udvarra a kocsijával és övé a terep, a szokásos qbeert nála is betudjátok majd szerezni, ugyanazt ugyanonnan hozza majd viszont nem sok köze lesz a party szervezőkhöz és/vagy költségvetéséhez, szigorúan csak azért hívtuk mert Detox megesz ha nem kap friss hideg csapolt sört.. :P

2022 Június 10.
https://qbparty.hu/
Event.

Categories: Ajánló, Party | Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára