☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Revision 2022: Körkapcsolás

Posted by Gargaj on 2022-02-27, 14:01

Immár zsinórban harmadik alkalommal szorul kényszerpályára a Revision: mivel sajnos nem úgy alakult a járvány, ahogy reméltük (pedig nagyon reméltük), a világ legnagyobb figyelmet élvező demopartyja idén is kizárólag teljesen online kerül megrendezésre – illetve majdnem teljesen.

Az idei koncepcó ugyanis úgy tűnik az, hogy mivel Európa-szerte minden országban más szintű biztonsági intézkedések vannak érvényben, ezert a különböző országokban megosztva, kisebb rendezvényekre bontva tervezik összefogni a valóságban összeutazni képtelen embereket: A tervek szerint minden kis “szatelit-party” kap egy kis szeretetcsomagot (valódi belepőkkel, poszterekkel, stb.), és tervezik a streambe bekapcsolni a különféle kis rendezvényeket is.

A kérdés, nyilván, a következő: Volna-e igény (buta kérdés, igény mindig mindenre van), hogy itthon is megkíséreljünk-e összerakni valami hasonlót? Ha igen, hány emberre számítsunk, ki az akit érdekelne a dolog, mekkora méretben érdemes gondolkozni? Milyen belépődíj lenne elfogadható? (Hacsak nem tud valaki ingyen placcot – szintén mérettől függően?) Milyen időintervallumban érdemes gondolkodni? (Nyilván nem party, tehát nem érdemes 3 folyamatos napra kibérelni valamit.)

Kommentekben alant tessék nyilatkozni.

Categories: kiemelt, Online compo, Party | Tags

2 Responses so far.

  1. avatar netro says:

    Én támogatnám ha lenne és ha lenne akkor mi ketten jönnénk. Nálunk a belépő összege igazából mindegy, tehát részünkről lehet magasabb összeg is. Illetve, ha netalántán szükséges pénzel is támogatni egy ilyen eseményt, az is megoldható részünkről. Én helyet a fővárosban nem tudok, ami eszembe jut viszont így kapásból, hogy nem lehet-e erre lefoglalni több napon át mondjuk egy italos/pub helyszínt (nem zárt körűre gondolnék így kapásból, hanem csak jelezni előre, hogy a hétvégén jönne +100 ember mondjuk és számoljanak vele).

  2. avatar TomCat_ says:

    Vault 51 :-)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára