☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Experience 2020 Online Edition

Posted by Gargaj on 2020-10-09, 14:41

Function után sokunknak volt az az érzése, hogy a híreket látva valószínűleg az éves (magyar) demoscene tevékenységnek fuccs, de szerencsére úgy néz ki még egy kis hiánypótlás bele fog férni; az alábbi sajtóközleményt teljességében át is hoznánk, mert benne van minden:

EXPERIENCE COMPO EVENT ANNOUNCEMENT:

Helló halló magyar Demoscene,

Két hete az istenek, sors, véletlen, bitek, Cthulhu, stb. (ki miben hisz) jóvoltából tartottunk egy újabb sikeres Functiont. Töretlenül sorban a 18. alkalommal!!!

És mivel már eltelt a kritikus két hét, azt hiszem, hogy bátran állíthatjuk, hogy megúsztuk COVID-19 megbetegedés nélkül az egész dolgot. Mindez azért volt lehetséges, mert nagyon fegyelmezett volt minden résztvevő. Utólag is nagyon köszönjük, hogy eljöttetek, és, hogy ilyen együttműködőek voltatok (a jövőben sem várunk innentől kezdve kevesebbet tőletek ;-)
).

Szeretnénk viszont most picit előre tekinteni, mert még van vissza az évből egy kis idő, illetve van még egy másik hagyományos rendezvényünk, amit valamilyen formában szeretnénk megtartani, illetve szeretnénk, ha az év további részét sem kellene demók nélkül átvészelnetek.

Az volt a nagy tervünk, hogy az idei Experience-t összevonjuk a novemberi QBparty5-el, de sajnos a sors közbe szólt, és Feryxék kénytelenek voltak átpakolni az eseményt jövő nyárra!

Az Experience hagyományos helyszínén viszont eléggé nagy a COVID-19 para, sőt időközben (ahogy egyre jobban felfutó szakaszába kerül a járvány) a legtöbb közösségi hely további korlátozó intézkedéseket vezet be, vagy lezárja az összes rendezvényét.

Ezért arra jutottunk, hogy Experience kapcsán meglépjük azt, amit Function esetében semmiképpen nem szerettünk volna: lesz egy Experience Online. Ami motivált minket ebben, az az, hogy vannak köztetek olyanok, akik szinte csak Experience-en szoktak release-elni, illetve a Reptile+Slyspy által fémjelzett 30sec compo annyira jól sikerült véleményünk szerint, hogy mindenképpen szeretnénk biztosítani a számotokra egy megmérettetési lehetőséget még az idei év során.

A hosszú bevezető után a lényeg röviden:
Experience 2020 – Online Edition – 2020.11.28. 16:00-19:00
Compo + Demoshow (másképp)

Democompo szabályok:
Futtatható programnak kell lennie. Ha teheted mellékelj róla FullHD 60fps videót
Max. méret 128 MB tömörítve, max. hossz 8 perc.
Fusson a compogépen (i9, GTX 1080 Ti, Win10-64), ha nem Windowsos az entry mindenképp kerünk videót.

Deadline: 2020.11.27. 23:59

További részletek később, indulhat a kódolás, rajzolás, zenélés!

Minden további kérdéssel (pl. extended deadline :-)
) forduljatok hozzánk akár személyesen, vagy írjatok a contact@function.hu címre bizalommal.

A szervezőség nevében:
aha, Pasy, Mau

Categories: Online compo | Tags

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára