☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Outline Online demoparty 2020

Posted by Vickey on 2020-05-22, 20:03

Az idei Revision után úgy tűnik hogy egy ideig nem lesz offline demoparty. Tudom, vannak olyanok akik ezt ellenzik, van aki támogatják, de úgy tűnik ez az év erről szól, hogy online platformon vagyunk. (legalább tényleg látjuk azt, hogy a demoscene az igazi találkozásokról szól)

Ami miatt ezt írom, az az, hogy – hagyományosan Revision után, a 6. hétvégén – Outline demopartyt szerveznek Hollandiában az Isten háta mögötti faluban, Willemsoordban. 2x voltam ott, a party hangulata az a tipikus ottalvós nyári tábor feeling. Ha van rá lehetőségetek, egyszer menjetek el! :)

Timetable itt található, pouet.net fórum itt van, Discordon pedig itt lehet kommunikálni.

Jó szórakozást!

Categories: Party | Tags

4 Responses so far.

  1. avatar TomCat_ says:

    Sorra jelentik be a partik, hogy akkor tartanának ők is 256b intro compot. Előbb az amerikai party emelte ki a combined intro kategóriából a 256byte introt. http://atparty-demoscene.net/2020/05/16/less-than-a-month-to-go/

    Most pedig a hollandok is bejelentették az utolsó pillanatban, hogy a hagyományos 128 byte compo mellett lesz 256 byte compo is. Ezt én egyértelműen a Memories hatásának tulajdonítom…

  2. avatar blala says:

    ami valahol vicces, mert a memories technikailag azert annyira nem erdekes (amit mar csak az is jelez, hogy hellmood sajat maga kulonosebb erofeszites nelkul is talalt 20+ szabad byte-ot utolag, ha jol ertelmezem a pouet kommentet :)

  3. avatar blala says:

    egyebkent kurva jo volt ez a party, marmint online viszonylatban nyilvan, en sokkal jobban ereztem magam mint a revin (persze az sem volt rossz)

  4. avatar TomCat_ says:

    A partiról prodcast pár indulóval a sizecoding divízióból: https://www.pouet.net/topic.php?which=11934

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára