☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Elmarad a Revision 2020

Posted by Vickey on 2020-03-11, 19:02

Sosem gondoltam volna azt, ami idén megtörtént az Easterpartyval.

A szervezőség ma jelentetett meg egy nyilatkozatot arról, a COVID-19, azaz a koronavírus terjedése miatt elmarad a Revision. Helyette livestream lesz (bár nem tudom elképzelni, hogy hogyan). [Ugyanígy elmarad a Gathering is. – szerk.]

További információt a hivatalos weboldalon, továbbá Pouët-en, Facebook-on és Twitter-en találhattok.

Categories: Party | Tags

4 Responses so far.

  1. avatar Gargaj says:

    Oszinten bevallom amikor megjosoltam h szar lesz 2020 akkor az “elmarad a Revision, de azert mert vilagmeretu jarvanykitores sopor vegig a bolygon”-variacio nem volt a bingokartyan.

  2. avatar YADA says:

    Attól tartok, hogy lesznek még egyéb véráldozatok is.
    Ahogy a régi klub életet megölte a net, most majd a party élet is elpárolog?
    Remélen nem.

    Felrémlik Asimov víziója, hogy az emberek a jövőben már csak virtuálisan találkoznak annyira félnek a betegségektől. A személyes találkozást egyenesen sértésnek veszik. Tudhatott valamit az öreg.

  3. avatar Charlie says:

    A streamról annyit (ha már Vickey írta a postban, hogy nem tudja elképzelni hogy lesz), hogy egy online demopartyt próbálnak összehozni a szervezők. Normál esetben nem sok esélyt látnék hogy egy ilyen dolog sikeres legyen, de a speciális helyzetre való tekintettel akár még működhet is, legalábbis az eddigi feedbackek pozitívak, és többen jelezték h. adnak majd be release-t.

    A dolog a szokásos, nézed a streamet ahol dolgok történnek, lesznek dj-szettek, szemináriumok, compok, csak éppen ezúttal mindenki remote van, ill. a party-rendszerbe távolról is hozzáadhatók release-ek, és neten át lehet szavazni is. Ez utóbbi két művelethez jegyet kell venni, csakúgy mintha a partyn lennél, de az ár persze a dolog online jellegéhez lesz igazítva.

    A tervek szerint a szervezőcsapat kemény magja amúgy jelen lesz Saarbrückenben az E-Werkben, és onnan fogják koordinálni az egészet. De nen mindenki lesz ott. Én pl. a tervek szerint maradok Berlinben (ahol jelenleg lakom) és innen fogom felvenni az Amiga release-ket, majd feltölteni a felvételeket, amiket aztán a tervek szerint leadnak a streamen a compo alatt, stb.

    Nyilván még rengeteg dolog képlékeny, de az elkövetkező napokban sok minden tisztázásra kerül majd.

  4. avatar TomCat_ says:

    a 256byte compot aztán megtartani jól ! (így hogy lehet remote) sokunknak van a tarsolyában már kész entry…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára