☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

qbparty 2018 – a végeredmény

Posted by Gargaj on 2018-05-13, 23:37

Megvolt tehát az év első magyar demópartyja, a qbparty 2018; a rilízek megtalálhatóak Pouëten (a végeredménnyel együtt), CSDB-n és scene.org-on is, alant pedig meg lehet tekinteni a party győztes (és igen-igen kiváló) demóját a Dilemma jóvoltából. (Még alantabb pedig ofkoz várjuk a képeket, videókat, hozzászólásokat.)

Categories: Party | Tags: , ,

9 Responses so far.

 1. avatar reptile says:

  Gratula mindenkinek, aki nevezett – a music componál még volt kisebb szívroham, hogy mi lesz ebből, de a végére nagyon jó kis mezőny kunkorodott!

 2. avatar nagz says:

  jó volt

 3. avatar pasy says:

  jó volt

  bővebben? :)

  Feryx, mennyi volt a véglelges létszám?

 4. avatar pasy says:

  akkor ide is, photók:

  https://goo.gl/Yikpks

  ha valamelyik kell valakinek eredeti (6000×4000-RAW) bármelyikből, csipog és adom

 5. avatar Sed says:

  Huhh, részemről nagyon nagy élmény volt ez a party. Ez köszönhető egyrészt annak, hogy eléggé régen nem jártam a demoscene-n ( bennem még a 90’s évek party feelingje él, vagy élt ), és eléggé éles volt a kontraszt az akkori és a mostani dolgok között. Persze sok minden nem változott, de alapvetően a Qb4 szerintem egy igen jól sikerült party volt. Kedves, családias hangulat, egy rendkívül jó speaker ( nagyon jó volt az általa adott műsor, congrats for that ! ), kellemes környezet. Jó volt a körítés, ingyen kávé, büfé, stb… . Projektor rendben volt, a hangrendszer és a teremakusztika kombó eredménye volt az, ami számomra zavaró volt, rengeteg echo, torzítás, de láttam persze azt, hogy a terem felépítése miatt nagyon komoly damping kéne ahhoz, hogy pl a visszaverődések szűrve legyenek. Úgyhogy nem akarok tovább kukacoskodni, a lényeg az, hogy nagyon szép és kellemes emlékekkel távozhattunk, ezért giga köszönet a szervezőknek, és nektek, akik jelenlétetekkel tiszteltétek meg a rendezvényt! Viszlát a QB5-ön! ;)

 6. avatar nagz says:

  Sed: remélem találkozunk function-ön is :) hozz mindenkit

 7. avatar mash says:

  Feryx, mennyi volt a véglelges létszám?

  Én ugyan nem Feryx vagyok, és majd ő mond pontosabb számot, de amikor legutoljára beszéltünk róla, akkor 110 fölött volt a létszám, tehát rekord év volt az idei. Köszönjük, hogy eljöttetek! Jövőre találkozunk, ugyanitt. De, előtte Árok, Function és Experience! ;)

 8. avatar pasy says:

  offtopic: az infodeskbe ami volt Toffix cukorka azt hol szereztétek bé?

 9. avatar w0lf says:

  Qbparty 2018 Playlist
  Youtube: [url]https://www.youtube.com/playlist?list=PLfpzx3IUNWPoy2AaDf5y2zO_FfaB2XmiJ[/url]
  Twitch: [url]https://www.twitch.tv/collections/DeMFHz1I_xTGFA[/url]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára