☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Rawawash

Posted by Maugli on 2016-09-05, 22:06

Szóval idén is megnéztük a folyóparti mosodát. Itt csak egy rögtönzött party beszámolót adnék nektek, mivel a kompókban érintett voltam, ezért a prodok fikázásának lehetőségét átadnám Gargaj mesternek ( >:-) ).

Lengyelország alapvetően nincs messze. A legrövidebb út a partyra 358km Zsolnán át.

Lengyelország iszonyat messze van… Főleg ha be kell menni Musk+Citrus párosért Pozsonyba. Ha a fél cseh autópálya egy két sávja folyamatosan le van zárva. Ha tömegkarambol miatt másfél órás torlódás van kifele Budapestről.

Lengyelország rettenetesen közel van, ha az embernek olyan utastársai vannak mint a Musk+Citrus páros, és tudja, hogy igazából a Riverwash-ra hazamegy. Mert, ahogy Santa Claus barátunk fogalmazott idén: “Ez az északi Function, ti meg a déli Riverwash!”.

És azt hiszem, hogy gyakorlatilag már sikerült is körbeírnom, hogy milyen volt az idei party. Olyan mint bármikor: Pici. Családias hangulat. A szervezők egytől egyig hangosan üdvözölnek és a keblükre ölelnek. Megengedik, hogy a partykódod deadline után 6 órával leadd, csak azért, hogy legyen +1 entry (és nem utolsó sorban, mert tudják, hogy az első olyan entryd amiben végre már visual-t is kódoltál). Viszonylag sok entry, és nagyon sok oldschool entry. Sok sör, bor, vodka, borovicka, pálinka. Összekevernek Necropoloval, mert sapka és Sidrip póló van rajtad… (na legjobb storyja a hétvégémnek!) Tehát tényleg olyan mint ha itthon lennél partyn. Csak egy pár száz kilóméterrel messzebb van.

És persze rettenetesen hiányolják a magyar scener-eket [ Gargaj-t leginkább! Tomoya egy órán keresztül kérdezgetett, hogy szerintem hogyan lehetne Gargaj-t újra elcsábítani oda. Adtam tippeket >:-) :P ], mert akit ismernek, azokat mind komálják. És ők is szeretnek magyar party-ra jönni (jönnek is!).

És ami többet mond minden szónál:

14249926_1295992603757839_1667468477646702422_o

Categories: Party | Tags: ,

2 Responses so far.

  1. avatar Travis says:

    A kep alapjan nem tunik pici partynak.

  2. avatar thomas^sd says:

    Igen elég sok a boldog juzer :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára