☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Lelkendezzünk – Árok’15, FN’15, stb.

Posted by Maugli on 2015-08-05, 13:33

Hölgyek, urak,

Eltelt az éve fele, így ráfordulunk a nyár végi illetve az őszi téli partykra. Ami azért is különösen jó hír, mert közeledik a kedvenc 8bit-es partynk, az Árok (Aug 14-16), illetve nemsokkal később jön mindenki kedvenc Funckciója (Szept 11-13). Részletekért: PRESS PLAY ON TAPE

Ami azért különlegesen jó hír, mert már csak 9-et kell aludni, hogy újra találkozhassunk Ajkarendeken Poison és Cargo bácsi által idén már 17. alkalommal megszervezett “szubszubkultúra” eseményen, azaz a C64 mekkában. Persze abból a szempontból lehet negatív, hogy már csak 9 napotok van befejezni a release-t (de csak hajrá, hajrá!).

Illetve T-37 until FUNCTION, ahol idén is igyekszünk mindent megadni azoknak, akik kedvelik a multiplatform partykat, és nem tudják, vagy nem akarják külföldi partyk élményeivel betölteni ezen étvágyukat. Jó pár újítás lesz az idei évben, pl.: SUPERFUNCTION compó. A részletekért lásd: POWERSCENE OVERDRIVE. Szóval aki szeretné megmutatni ország világnak, hogy mit is tud kihozni egy PC-ből, Amiga-ból vagy akár egy lézershow-ból (vivát ViTi! ezúton is köszönjük a tavalyi frenetikus Wildot!!!), az ne habozzon, hanem gyártsa nagy erővel a prodot! Ja és “No excuses accepted!”, ahogy mondja a művelt francia, ha jól beszél angolul… :-)

 

És ha sejtéseim nem csalnak (és miért csalnának, hiszen mostanában még a resultsot is előre tudom jelezni :) ), akkor lesz valamikor december elején Experience is (de ez még TBA természetesen! el nem venném a szervezők kenyerét! ).

 

De akinek esetleg ez mind kevés lenne, és tele van prod-dal, vagy csak buzog benne a tettvágy:

Riverwash 2015 – Krakkó – (Szept 4-6)

És, hogy a kedvcsinálót se hagyjuk ki a dologból:

 

Categories: Ajánló, kiemelt, Party | Tags

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára