☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

DSC_8621Mint ígértem folytatom a Solskogen beszámolómat:

  • A szombati nap jóval lasabban indult be, mint azt elsőre vártam, de ez végül semmiképpen sem jelentett hátrányt. Mivel én rendszerint 6kor kelek, ezért 7:30-nál önmagam kénszerítésével sem tudtam tovább aludni (na meg persze a sleeping area sem volt túl meleg! :) BTW: ha valaki megy Norvégiába, még ha nyárról is van szó, NEM ELÉG EGY SZÁL hálózsák + polifoam combo! Vagy valami vastagabb device alulra, vagy mobil ágy preferált.  Szerencsére engem megmentett a síkabátom, de nem volt egyszerű beleimádkozni magam a hálózsákba esténként Michelin babaként :P ) Szóval sikerült belebotlanom a még éppen csak aludni készülő Darklite csapatba, és gyorsan elindítottuk a reggelt egy két poénnal, na meg sörrel. Akik azzal a kritikával szokták illetni a német partykat, vagy akár a FUNCTION-t, hogy túl szoros a program, azoknak szól ez a nap. Egészen este 8-ig nem volt kifejezetten scene related event, cserébe a “real party is outside” dolog a tetőfokára hágott. Én pl. DFox-ékkal egy csapatként reggeli után levágtattam a helyi tóhoz, és úsztam egyet. (5 perccel a vízben hősnek éreztem magam, amíg az egyik Finn srác le nem nyomott egy 15 perces lubickolást, de hát én nem vagyok skandináv no! Mindenesetre Norvégiában úszni csak saját felelősségre. A tó ATOM HIDEG!) Azután amikor visszaértünk hirtelen egy kibontakozó gasztrofesztiválon találtuk magunkat. És nem csak azért, mert egy két csapat mobil grillen sütögetett magának, hanem mert az előző napi Lasagne-ra rálicitálva a szervezők megsütöttek egy fél tehenet darabokban (tényleg komolyan mondom fejenéknt jutott kb. 2 steak meg 1 hambi + 2 kg salát meg öntetek). Ha magyar partyhoz kellene hasonlítanom, akkor kb. Árok hangulat, csak egy picit több kajával.
  • Este 8kor elindultak a kompók, amik aztán egyáltalán nem okoztak csalódást. Kifejezetten élveztem az Oldschool music-ot, Intrót és Demót. SZVSZ a demó kompó messze felülmúlta pl. az idei Revision demóit. A hangulat meg fergeteges volt. A teremben lévő kb. 120 ember lug00ber és Gargaj vezényletével hasonló hangulatot és éljenzést produkált, mint az teli E-Werk Saarbrückenben. A gasztro vonalat követve a kompók felénél tartottak egy gofri szünetet, amit megint csak a szervezők álltak (BTW: én inkább a folyékony waffelt fogyasztottam Santa jóvoltából ;-) ). Aminek különösen örülhettünk, hogy Musk+Citrus duó harmadik lett az intrójával, illetve T101 barátunk végre megcsinálta az első demóját, ami szintén az harmadik helyen végzett. A győztes entrik pedig bármelyik másik partyn megállták volna a helyüket az élvonalban gond nélkül.
  • Kompók után megtörtént a gyors eredményhirdetés, aztán buli reggelig. Egy másik nagyon kellemes élmény volt, hogy reggel nem csak úgy elrohantak a résztvevők, hanem segítettek a szervezőknek valamennyire kipofozni a művházat. Igazi scene összetartás volt…

Mindent egybevetve életem egyik legjobb partyja volt, és mindenkit csak bátorítani tudok, hogy látogasson el minél több külföldi partyra (is). Ha anyagi lehetőségeim engedik, én még megyek idén, de jövőre mindenképpen. Solskogenre biztosan!

 

UPDATE:

Sesse mester kepei a partyrol

UPDATE2:

Pouet eredmenyek

Categories: demoshow, kiemelt, Party, Programozás, Zene | Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára