☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Demodays 2013 – Nézd élőben!

Posted by Murphy on 2013-08-24, 13:44

Neked mi ugrik be Svájcról? A Havasi gyopár, a Lila tehén, a Swatch óra, vagy épp frankhitel? Demoscenerként esélyes, hogy elsőként Buenzli vagy mai nevén Demodays demoparty. 1996 óta minden évben ez volt a nyár utolsó komolyabb demopartyja, így a nem túl nagy svájci scene mellett mindig lehet számítani német, francia de akár finn résztvevőktől is egy-egy ütősebb demóra. Nem is beszélve a diavetítő scene-ről, ők mind ide készülnek!

demodays

A party már javában tart, de a compok csak most indulnak. Kövesd te is élőben!

http://demodays.org/stream/index.html

Hogy, hogynem Picard és Vickey is ott van a partyn, úgyhogy némi helyzetjelentés a partyról Vickey-től a tovább után…

 • 2:51pm
  Életképek Demodaysről:
  Szokásos családi hangulat, a szervezők gondoskodnak mindenféle étel-italról, tegnap esti táncolás is megvolt a franciákkal, kis csúszás a compoban, Képek később jönnek.
 • 3:27pm
  Netpoet ha,arosan fel fog lépni, mivel fáj a torkom, szerintem a sport tánc el fog maradni, vagy csak nagyon minimal lesz.
 • 3:31pm
  Knoeki nyomja a zenéjét, franciák demojukon dolgoznak, és egyre többen vagyunk. Unlock már meg is kért minket, hogy húzódjunk össze. Tegnap a live dj előtt Unlock felhívta a BRain Controlos srácokat a színpadra mert 10 éve adták ki az első alkotásukat. Kaptak 2 sört meg egy koccintást a főszervezővel.
 • 3:34pm
  Szervezők nagyon kedvesek. A reggelit lehetett venni, 1 croisont, 1 pohár hideg narancslevet, vajat és 4 féle lekvár közül lehetett választani.
  Az ebéd egy frankfurti specialitás, zöldfűszeres hideg szósz, főtt tojás, és főtt krumpli. melléje lehetett venni húst is, amit többek között Netpoet barátunk készített el.
 • 3:50pm
  grafika compo előtt egy tonna szárazjeget használtak fel, hogy még véletlenül se lássunk.
 • 4:14pm
  Hideg van kint,nés esett az eső.
 • 4:31pm
  Picard helyét elfoglalták. Velem meg egy újságíró csajszi készítette egy rövid interjút és csinált rólam egy képet.
 • 7:26pm
  van olyan hamburger sdk, amikor megkapsz mindenfére prémium minőségű cuccot, kimész a bbq-s helyre és magadnak kell megsütni a húst, és utána te rakod össze.
 • 7:59pm
  mint utólag kiderült, Dfox a Demodaysnek a főszervezője. Bejelentették a tUM- idejét, helyét és az ottani szervezők egy kis tUM-os koktéllal kedveskednek.
 • 8:34pm
  Kipróbáltuk a tUM koktélt. Limeot és jeget is tartalmaz.
  Egész jó.
 • 10:21pm
  Lezajlott az OHP compo. Decybel nagyon oda tette magát a 3D-s arccal. a másik csapatban igaz, hogy 3-an voltak, de sok volt a hiányosságuk. (pl. Menet közben mindegyik olvasta a scriptet).
 • 9:22am
  Sajnos nem tudok ott lemni a pricegiving ceremony-n, mert el kell érnem a repülőt. De Unlock-kal tudtunk kicsit beszélgetni.Elégedett az eredménnyel, nem tud pontos számonkat, de a pénteki számok alapján bizakodó. szervezéssel sem voltak nagy gondok.

  Amint talán nem hallhatott az otthon lévő közönség, hogy amikor pár percig nem ment semmi a democoo közben, és untuk magunkat, a németek egyszeűen dalra fakadtak. Utánuk meg a többiek.

  És valamilyen oknál fogva nálam landolt az egyik Demodays-es tehén.

Demodays 2013 fotók

A képre kattintva még sok Demodays-es képet találsz Vickeytől.

 

Categories: Party | Tags: ,

4 Responses so far.

 1. avatar vk says:

  Az írásvetítős compót felvette valaki? Lécciléccilécciiiiii

 2. avatar pohar says:

  bezzeg én 15 év után se kaptam sört…

 3. avatar Travis says:

  Cappana csokit sem kaptal?

 4. avatar pohar says:

  csak egy scenemagazin címlapot

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára