☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Charlie tartott korábban egy előadást a Budapest Tech Meetupon az Amigák jelen generációjáról. Rövid, és még az is kiderül, hogy az Index Flash reklámjait lehet-e élvezni Amigán is.

6 Responses so far.

 1. avatar Artlace says:

  Respect.

 2. avatar Hoild says:

  Számomra Amiga az, ami a megjelenése pillanatában évekkel megelőzi tudásban a többi platformot. Következésképp az AGA és az azt követő dolgok számomra már nem Amigák, hanem szánalmasan lemaradt cuccok. Amúgy van CDTV-m billenccsel és flopival — na az még vitathatatlanul Amiga volt. A kártyákkal megpakolt A3000-esemet eladtam, de a CDTV az maradt…
  -Apropó, van SEGA Saturnom is, ami ha billenccsel, egérrel, és valami AmigaOS-szerűséggel jelent volna meg akkor architektúrálisan teljesítette volna számomra az “Amiga” definícióját.

 3. avatar Charlie says:

  Igazán nem kellett volna ide is kirakni, szar volt ez anélkül is, hogy mindenki megnézi… :D

  Továbbá érdeklődnék, hogy a Hoild mit kompenzál minden egyes alkalommal, hogy neki feltétlenül el kell mondani, hogy a hobbim az mekkora szar és nemamiga és amúgyse. Én is szeretlek, te fasz.

  Billencs meg szlájszpájteállat… :D

 4. avatar mzperx says:

  Slyspy, ez ütött :-D!

 5. avatar Bery says:

  A kérdésektől egész érdekes volt. Jó ez, amikor az ember olyasmiről is kap infokat, amit csak pár száz ember ismer, meg egy divatamigás ;)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára