☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Fiatal tehetségek versenye: InnoApps

Posted by DC-1 on 2012-02-08, 12:55

Az Invitel idén is meghirdette az InnoApps pályázatát, a felső- és középiskolásapplikátor fejlesztők” versenyét. A pályázatra olyan diákok jelentkezését várják, akik 2011-ben készített alkalmazásaikkal szeretnék megmutatni tehetségüket és további ötleteik megvalósításához forrásokat keresnek.

A pályázatra saját készítésű, működő webes, mobil, facebook, PC vagy Mac alkalmazással lehet nevezni. Két kategória közül választhattok: az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!” kategóriában, a „könnyedebb” hangvételű fejlesztésekkel pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet pályázni.

A díj mindkét kategóriában: 200.000 forint és egy Huawei S7 Slim 3G Tablet PC.

Jelentkezési határidő: 2012. február 21.

Jelentkezés és további részletek a http://www.invitel.hu/innoapps weboldalon.

* * *

A lényeg, hogy legyen érvényes diákigazolványod, és adj be kb. bármit! Tavaly egy olyan app vitte a fődíjat, ami bebookmark-olta a kurrens gps koordinátát, és másik tetszőleges pontról nyilakkal visszanavigált. Ennél csak tudtok jobbat, nem? :-> Az se baj, ha már egy elkészült cuccról beszélünk, csak legyen a tied! Az se baj, ha a demoscene-en már publikáltad valahol, mert ez ettől független, plusz fogalmuk sincs arról, hogy mi az a demoscene. Ezért is nem hirdettek itt tavaly, de most igen.

Sz’al keress kis pénzt suli mellett, és mutasd meg, hogy mindkét kategóriában scener fog nyerni! :->

Categories: Vegyes | Tags

2 Responses so far.

  1. avatar Travis says:

    “Öreg vagyok én már ehhez” :-)

  2. avatar Unreal says:

    Sz’al… lol :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára