☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

A Very Little Warrior

Posted by slyspy on 2010-07-16, 12:14

avlw.jpgLeaderc hívta fel a figyelmemet Baráth Endre (alias Endi, a tavalyi Kütyüshop.hu animáció compo nyertese volt meg kapott érte Scene.org Awardot is) legújabb A Very Little Warrior c. animációjára és a hozzá tartozó hogyan készült honlapra. Grafika iránt érdeklődők számára eleve érdekes lehet az oldal, demoscene szempontból pedig külön érdekesség, hogy az animáció lowpoly modellekkel és a realtime technikai követelményeit figyelembe véve, így demókban is kifejezetten jól használható megoldásokkal készült.

Endi jelenleg egy “garázs-játékprojekten” dolgozik, és alkotótársakat keres. Leginkább kóderekre lenne szüksége, akik nyilván jó, ha profik, de elsődleges szempont inkább az elhivatottság. Szóval ha olyan kóder vagy, akit érdekel a dolog, szeretnél egy igényes játékban dolgozni, akár tanulni is és így tovább, akkor küldj egy levelet az endi kukac index pont hu emailcímre.

A tovább után megtekinthető az animáció.

Categories: Animáció, Háttér | Tags: ,

6 Responses so far.

  1. avatar NmG says:

    Nem semmi munka, pláne 1 ember projektként. Nekem nagyon tetszenek a színek és az összhatás. Az animáció kicsit sántít, különösen az, ahogy a kiccsávó lába csúszik a talajon.
    Hajrá Endi! Hajrá Blender! :))

  2. avatar Bery says:

    Már első megnézésre is tetszett, de most is nagyon szépnek találom az eperbokros mikrovilágot. Ja-ja, szeretnék ilyet realtime :) Valaki adjon időt hozzá!

    Gratulálok! Várjuk a folytatást!

  3. avatar aha says:

    nagyon szép munka

  4. avatar netro says:

    Zseniális, nagyon tetszett!

  5. avatar Caiwan says:

    Ahhoz képest hogy homemade, még mindig nagyságrendekkel jobb mint ez a kisvuk borzalom.

  6. avatar Unreal says:

    Endi nagyon raersz MW ota :) Grat!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára