☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Party riport (formanyomtatvány)!

Posted by slyspy on 2007-01-02, 23:16

freestyle.jpgMindenkit nagyon erősen bíztatunk, hogy írjon csak bátran scene témában akármit, hogy ne nekünk kelljen írogatni. Pl. party riportot is nyugodtan írhat bárki. Ebben nyújt segítséget Murphy cikke a Freestyle #8 lemezújságból (a.k.a. diskmag) változtatás nélkül átvéve a retro jegyében. (Időközben lecseréltem egy digitálisan felújított rendezői változatra ;) – Murphy)

Alant található egy formanyomtatvány, ami alapján bárki könnyedén tud Party riportot írni. A riport elemei hazánk egyik népszerű újságjának scene rovata alapján lettek összeválogatva, úgyhogy nyugodtan alkalmazhatja bárki, aki menő riportot akar küldeni nekik.

A pontozott helyekre neveket írj! A riportod akkor lesz jó, ha minél több olyan embert említesz meg, akinek semmi köze a scene-hez, de legalábbis senki sem ismeri őket.

———————————————— itt vágd el ————————————————

Hallottuk ……..-tól hogy lesz egy party. Nosza elhatároztuk, én, …….., …….., no meg a …….., hogy elmegyünk, mivel eddig még úgyse voltunk egy ilyenen sem.

Az indulás nem volt zökkenőmentes … (itt kötelező legalább két oldalnyi leírás arról, hogy mi történt veletek az út közben, de lehetőleg minél kevésbé legyen közérdekű a dolog).

Mikor megérkeztünk, megkerestük ……..-t, ……..-t és ……..-t, majd megkérdeztük tőlük, hogy hol van …….., de ezt ők sem tudták. Így aztán kimentünk a kocsmába jól bebaszni. Mikor visszajöttünk már megjött …….. is, úgyhogy izzítottuk a hálót, és Doom-oztunk egy jót, meg Quake-eztünk is egy csomót. A zene compo elég szar volt, mivel nem válogatták be a zenémet. A lamer demók viszont kibaszottúl jók voltak, legjobban a ……..-é tetszett. A többi compo-n aludtam.

Reggel aztán összepakoltunk, és elhúztunk haza.

 Greetings:  …….., …….., …….., …….., …….., …….., …….., …….., …….., …….., …….., ……..
   meg a többieknek, akikkel találkoztam, csak nem jut eszembe a nevük.

———————————————— itt vágd el ————————————————

Categories: Retro | Tags

7 Responses so far.

  1. avatar Murphy says:

    Sly: Te szándékosan kompromitálsz? :D

  2. avatar Bery says:

    Ez életszagú volt :)

  3. avatar Murphy says:

    97-ben :) mennyit fikáztuk a terror newst, hogy kevés, és nem túl “szakszerű” benne a scene related tartalom, pedig milyen jó szolgálatot is tett annó a demoscene népszerűsítésében…

  4. avatar stephen™ says:

    Ha jól emlékszem én voltam az egyetlen aki azt a formanyomtatványt valaha is kitöltötte :) Látható is valamelyik KM-ben :)

  5. avatar Murphy says:

    Húú ezt nem is láttam! :) Ezek szerint nem volt hiába való munka :)

  6. avatar Vickey says:

    Nekem van pár party riporotom, ha valakit érdekel…..nem csak az az egy, amit felhasználtatok.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára