☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Function 2019 posztmortem

Posted by Gargaj on 2019-09-17, 22:12

Új év, új helyszin, új Function, új demók, régi barátok – ennél jobban nem igazán tudom jellemezni az idei Functiont; egy party költözése mindig rizikóval jár, de szerintem az idei edition igazolta, hogy az új placc is alkalmas a mi kis éves elborulásainkra; szívből köszönjük a szervezőgárdának nemcsak hogy megszervezték, de hogy szinte észrevehetetlen volt az átszokás az új helyszínre.

Íme a linkek a partystuffokhoz; fotók és videók a weboldalon találhatók, kommentelni pedig idelent lehet.

Categories: Party | Tags

7 Responses so far.

  1. avatar -SP- says:

    Überállat volt, kellettmár!

  2. avatar nagz says:

    jóvót igen

  3. avatar TomCat_ says:

    Nagyon frankón belaktátok a helyszínt. Sok kamera, vásznak, terasz, orgateam a karzaton, a közlekedési csomópontban a bár… úgy mindennek meg volt az ideális helye. Sajnos a környék infrstruktúrája viszont nagyon nem kedvezett a külföldieknek, sztm (local transport, hotelek, bankomat… ilyesmik).

  4. avatar nagz says:

    […] Sajnos a környék infrstruktúrája viszont nagyon nem kedvezett a külföldieknek, sztm (local transport, hotelek, bankomat… ilyesmik).

    fura, sokukkal beszéltem de erre nem hallottam panaszt. csak budapesti szemmel nézve esett ki a helyszín, de jópár megálló volt közel (legtöbben taxiztak), volt hostel férőhely a helyszínen még parti előtt 2 nappal is és lehetett kártyával fizetni a bárban :)

  5. avatar TomCat_ says:

    A 6 emeletes ágyas szobába be lehetett volna még feküdni 12.-nek 10000Ft-ért úgy hogy a szobában nincs zuhanyzó. A hostel nincs fennt a booking.com-on! A legközelebbi bankomat több mint félórára volt gyalog, s nem minden taxiban lehet fizetni kártyával, ha mégis, akkor ezt a külföldiek nem tudják. Előző évben meg simán gyalog besétáltak Kelenföldről a hotel Rubinba. “everything worse for me” digimind így summázta… S volt pár külföldi, aki véleményem szerint a helyszínváltás miatt nem ért ide végül. DE a party jó volt! Ahogy Navis is írta: a prodok nagyon jók voltak! a magyar scene megmutatta mit tud (külföldi prodok nélkül is) :-)

  6. avatar nagz says:

    akkor én a külföldi delegáció szerencsésebb felével találkoztam csak, akiknek *saját* szobákat sikerült kivenni party előtt pár nappal (meg akik természetesen bolt/taxify-t használtak utazásra, appon belüli fizetéssel) ;)
    remélem digimind azért eljön jövőre is

  7. avatar teo says:

    A helyszínen lehetett kártyával fizetni + akikkel én nyomtam kivettünk egy 5 személyes Airbnb-t a Borároshoz közel, szóval ők sem panaszkodtak. Pénzt vettünk le a belvárosban, amúgy meg bkv-ztunk, azzal sem volt para.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára