☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

20 évesek lettünk. Új honlap, új tervek.

Posted by rascy on 2016-12-16, 22:42

Aki volt az idei Function-on és nem volt annyira szomjas, mint ADT ;) , akkor észrevehette, hogy a Dilemma idén lett 20 éves. Szép kerek szám, nem gondoltuk volna.

De kezdjük az elején. Nap és én elkezdtük újra felvenni a kapcsolatot a régi tagokkal, hogy jelezzük nekik, és nosztalgiázzunk a régi időkről. Ebből aztán végül egy augusztusi találkozó is született. Volt fényképezkedés, eszem-iszom, sőt egy Cyrix 6×86-os komplett gép (with GUS ofcoz) is a vendégek között volt. A vicc, hogy a Volkov Commander elindítása meg a GUS alap midi zenék lejátszása után csak ott zümögött a háttérben, mert annyi megbeszélni valónk volt. :)

Visszatérés

Úgy alakult, hogy 2 korábbi csapattársunkat, Sed-et és DRM-et komolyabban is érdekelte a visszatérés gondolata. Így Sed még a találkozó előtt leporolta a régi Midi billentyűzetét (amúgy nincs is neki, meg azt mondja Ő nem is zenész :) és nekiállt újra hangokat gerjeszteni. DRM meg komolyan belevetette magát a shader cuccokba és pár hét leforgása után már tolta a raymarch kódokat. Ráadásul bővültünk is közben Dose személyében, aki a csapat grafikai dolgait fogja erősíteni.

A Function 2016-ra már velük együtt készült a TwentyVersary és No XXITVan új NFO fájlunk is a release-ekben, de a benne lévő szöveget ne vegyétek komolyan :)

Weboldal

Közben én is munkálkodtam és megcsináltam az új weboldalunkat, mert hát a régi már úgy nézett ki hogy bottal se piszkáltam volna bele.

Pár érdekesség:
Az About oldalon van egy bővített történet a csapatról.
A Productions oldalon olyan release-k is megjelennek (a szűrő használatával), melyeket valamilyen fake csapatnéven adtunk ki.
A Galériában pedig eddig nem látott fotók is megtalálhatóak.

Tervek

Szóval most, hogy már 5 aktív főből áll a Dilemma, a korábbi 2 helyett, elkezdtünk tervezgetni és nagy dolgokat álmodni. Hogy jövőre mit sikerül megvalósítani belőlük az majd kiderül.  Például egy Pouet Top10-es prod jó volna, de valószínűbb, hogy marad minden ahogy volt ;)

A demoscene él és így is marad XD

Üdvözlet minden magyar és külföldi demoscene csapatnak, scenernek!
Viszlát a partykon!

dilemma anniversary 2016

Categories: Ajánló, Honlap, Interjú, Retro | Tags

5 Responses so far.

  1. avatar viti says:

    Function ’16-on mar szemelyesen gratulaltam, de itt is Gratula! es mar boven nagy koruak vagytok igy nem csak ADT lehet szomjas legalisan, hanem ti is. :)
    es nyugodtan szaladjatok neki annak a top10-es demonak, a jelek szerint bennetek van! ;)

  2. avatar teo says:

    gratula! keep on rockin’!

  3. avatar zoom says:

    Gratula, tetszik a honlap is, csak kéne valaki aki tud angolul és átnézi :)

  4. avatar reptile says:

    Az újaknak üdv, a visszatérőknek wb, a többieknek meg… hát, veletek úgyis állandóan találkozunk :) Még huszat! (Minimum.)

  5. avatar teo says:

    @zoom: Feryx? :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára