☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Rockspace 2009 – szavazzatok!

Posted by slyspy on 2009-02-03, 08:51

rockspace2009.jpgTalán nem mindenki tud róla, de magyar scener zenészek nemcsak demopartykon próbálnak a zenéikkel sikert sikerre halmozni :). Egy magyar zenebolt által indított tehetségkutató versenyen Shaman és Carlos (és moral support: Generiq) jóvoltából van scener érdekeltség is.
Ezúton kérnénk minden lelkes scenert, hogy támogossa szavazatával a fiúkat. A pályaművük Soulbrigade – Begining of the End néven indult. Szavazni emitt tudtok. A szavazáshoz nevet és egy élő email címet kell megadni. Fontos, hogy a szavazás után egy email érkezik a megadott postafiókba és csak ennek aktiválásával lesz valóban érvényes a szavazat.

Így előre is köszönjük a támogatást, és reméljük a zene is tetszik majd Nektek. Az eredményről – siker esetén esetleges pezsgős/kaviáros fogadásról – mindenképpen beszámolunk majd. Üdv: Carlos & Shaman

Categories: Zene | Tags

13 Responses so far.

  1. avatar teo says:

    gratula shamlinak es carlosnak, profi lett a zene.

    scene related:
    ott figyel a nevezok kozt a korabbi scenestek allando fenypontja a shape egyuttes is :D

  2. avatar Jimmi says:

    Srácok, ez nagyon ott van.

  3. avatar Charlie says:

    Tokjo, de folyamatosan olyan erzesem volt, mintha mar hallottam volna valahol. Aztan rajottem, az egesz olyasmi *hangulatu* es *hangzasu* egy csomo helyen mint az Akos – Andante album. Ez most nemtudom, hogy dicseret vagy szarbeszolas. :)

    Igazabol… Annyit mondanek csak… Kerunk meg! :)

  4. Charlie: Ezt akár pozitívan is felfoghatjuk. A zenei világ szerintem inkább Seal és Alanis Morisette, de az Andante-re talán a hangszerelés miatt hasonlít. Elég régi dal. 2000-ben már majdnem kész volt, de azt a verziót nem mutatnám meg senkinek minőségi okokból.

    teo, Jimmy: Köszi. :)

  5. avatar zoom says:

    Nagyon szép, szavaztam is jól :)

  6. avatar cmds says:

    köszönöm, hogy rám is gondoltatok a kattintgatások között :)

  7. avatar slyspy says:

    lcmds: am lehet am onreklamozni scene.hu-n. vegulis ezert is van az oldal. szal nyugadtan kuldje mindenki ha csinalt valamit es szeretne tudatni!

  8. avatar cmds says:

    http://brook.mindworks.hu/
    itt megtalálja, akit érdekel. ha meg tetszik, akkor a hitspace-en is, hogy szavazzon :) azért nem a hitspace-es linket lövöm be, mert szerintem ez nem az a verseny, hogy ki tud több havert összeszedni, aki rám kattint. szóval ha tetszik, akkor örülök :)
    gatheringre meg próbálok összehozni egy grafikát, drukkoljatok :D

  9. avatar slyspy says:

    szerintem meg ennyi induloval ez pont az a verseny. :))

  10. avatar cmds says:

    Persze, de sajnos, azt kell hogy mondjam. Rohadtul felháborító, hogy emberek összekeverik a kettőt, és nyílt fórumokon, közösségi oldalakon spammelnek ezerrel, csak hogy “nyerjenek”. Én poénból neveztem, ezért nyilván a nyerésre sem számolok, de eltörném annak az alterszutyokzenekarosnak a kezét, aki el fogja tehetséges zenekarok elől vinni a közönségdíjat, csak mert emberileg egy hulladék. Vannak zenekarok, akik ezt a pénzt meg is érdemelnék, és sokat segítene rajtuk. Különben fél kilóméterről ki lehet szúrni, hogy ki csal, mert azon zenekarok, ahol a letöltés arányában 15-20% fölött szavaztak rájuk, egyértelműen csaltak. Mondom, kéztörés.

  11. avatar slyspy says:

    Oké, de hogyan várható el egy közönségszavazásnál, hogy 490 körüli mű közül egyre szavazzon a hallgató? Erre mondják, hogy eeeeeelllllllllllllllllőőőőőőőőőzsűűűűűűűűűrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
    Szal ezt absolute-ék jobban átgondolhatták volna, gondolom erre azért ők sem számítottak. Mondjuk persze így jobb reklám nekik, az igaz.

  12. avatar cmds says:

    nem csak egyre lehet szavazni, hanem többre is, ennyi. előzsűri a másik díjjal kapcsolatban van. meg ugye csak azért, mert alacsony a kerítés, még nem kell mindenkinek átugrania rajta.

  13. lcmds: Szerintem ez azért nem egy spam kategória, de mindegy. Ezen nem veszünk össze, főleg, hogy a spammelést néhányan valóban komolyan gondolták a versenyzők közül, így többezer szavazatot gyűjtöttek. Nekünk az is valami, hogy a scenerek nem csak a partizenéinket hallják.

    Akik meghallgatták vagy szavaztak, azoknak köszi!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára