☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Die Ewigkeit Schmerzt – Immáron Angolul is

Posted by Murphy on 2006-11-29, 08:05

neuro1.pngLegújabb kedvencem egy olyan demo amelynek a címét gyanítom sose fogom tudni megjegyezni. Hogy miért? Mert úgy hívják, hogy Die Ewigkeit Schmerzt :) A készítő Neuro tásulat tagjainak nem elég, hogy az a perverziója, hogy németül nevezik el a cuccaikat, de most a demo egésze németül van. Namármost ez egy tipográfiára és mondanivalóra építő produktumnál egy Evoke győzelemre még elegendő lehet, de komoly hátrányt jelenthet a nemzetközi porondon. Legalábbis addig, amíg nem készül hozzá felirat!
De már van! Igen! Megszületett a világ első feliratozott demoja! A készítő Maxie, akit a minap viccesen megkértem, hogy mi lenne, ha legyártaná a subtitle-t a demohoz. Erre ő nem komolyan vette, és tényleg megcsinálta? :) Hálám örökké üldözni fogja! Egyébként a produkció készítője az a Paniq nevezetű úriember, aki nélkül nem jött volna létre a Farbrausch Zeitemaschine és Theta című produkciója sem, de véleményem szerint ez az eddigi legjobbja.

Na és akkor a letöltések:

video
subtitle

De itt a produkció pouet.net adatlapja is, innen letöltheted Windows-ra és Linux-ra egyaránt. Megjegyzendő még, hogy a Windows port a Gargaj műve!

Categories: Ajánló | Tags

8 Responses so far.

  1. avatar slyspy says:

    De akkor már lehetne magyarul is. :)

  2. avatar Murphy says:

    csakhát “a demoscene nem hivatalos nyelve is az angol” ezt épp te írtad a “Mi az a demoscene”.-be ;)
    [ módosítva Nov.29. 08:40 ]

  3. avatar Lacoste says:

    Ilyenen már mi is gondolkoztunk, hogy feliratozunk mint a DVD-n és a demó közben 1-9-ig lehet választani a subtitle-t, de bakker mostmár le lett lőve !!! :(

  4. avatar blala says:

    De szerintem pedig volt egy ilyen UF demo. Vagy intro. Most epp nem jut eszembe a cime, de angol, francia, nemet, meg talan portugal meg ilyen feliratok voltak benne

  5. avatar slyspy says:

    Az vala a cime, hogy The Final Experience. :)
    http://www.pouet.net/prod.php?which=8940
    Es bibibiii en irtam a szoveget. Es vittem fuhoz fahoz fordittatni.
    Es Gargajon csak ti ketten kommentaltatok a poueten. :)
    Es nincs meg valakinek a szoveg, vagy videoban, vagy valahogy mert mar nem emlekszem, mit hordtam ossze, csak hogy jol szorakoztam kozben.

  6. avatar blala says:

    dosbox alatt fut, lehet csinalni screenshot-okat az irasaidrol, es akkor lesz szoveg jol :) Egyebkent van benne valahol egy egeszen dramai fordulat. Asszem.

  7. avatar Charlie says:

    En ertettem nemetul is. Pedig nem is tudok nemetul. :) (Uristen, ez vmi Bluebox artalom lehet. :)

  8. avatar Lacoste says:

    Igen, csak az nem az a tipikus felirat forma volt és a demó közben nem lehetett váltani a subtitle-t mint ahogy kigondoltam. De a Final Experience nagyon jó ám!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára