☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

Megújult Scene.hu

Posted by Murphy on 2007-03-13, 21:41

ujdesign.jpg Valószínűleg kevesen vannak azok, akiknek nem tűnt fel, hogy formailag egy kisebb ráncfelvarráson esett át a Scene.hu. A dolog szükségszerű volt, egyszerűen túl sok funkciót pakoltunk ki, és a korábbi szerkezettel ez már nem igazán volt áttekinthető. Az oldal rendberakását, és az e107 enginnel folytatott küzdelmet ismételten Zoom és Gargaj vállalta magára, szép munkát végeztek, jár nekik a gratuláció! Emellett a banner oldalunkra felkerült két újabb méretű banner (by Zoom), linkeljetek bennünket minél többen! A formai változások mellett megpróbálunk tartalmilag is megújulni, gyakrabban jelentkezni, persze a legtöbb esetben csak rövidebb hírekre kell számítani. Természetesen a hosszabb írások is maradnak, amely téma megérdemli, az továbbra is komolyabb figyelmet kap tőlünk.
Várjuk véleményeiteket, mi tetszik, mi nem, mit hiányoltok, mit szeretnétek másként! Végezetül egy dolog, amit én kérnék. Küldjetek cikkeket, különös tekintettel a szakmai jellegű témákra (grafika, zene, programozás), ebben még komoly hiányosságaink vannak.

Categories: Vegyes | Tags

11 Responses so far.

  1. avatar Bery says:

    Tényleg használhatóbb lett az oldal. Köszönet érte!

    De mostmár inkább demót/intrót fejlesszetek, grafikázzatok, designoljatok, meg írjatok zenét, mert az is kell a scene-nek, nem csak a duma! :)

  2. avatar Charlie says:

    Oooooo… Mintha az oldal ujabban csak http://www.scene.hu-ra jonne be, scene.hu-ra kapok egy connection refused-et. Tobbfele halozatbol, tobbfele brozerrel is. Mondjuk, ennek tukreben nem csoda:

    13.Ram Disk:> host scene.hu
    scene.hu has address 82.141.128.121
    scene.hu mail is handled (pri=20) by mail.sirc.hu
    scene.hu mail is handled (pri=10) by mail.scene.hu
    13.Ram Disk:> host http://www.scene.hu
    http://www.scene.hu has address 62.112.193.92

    This Is Something Bad(tm).

  3. avatar Gargaj says:

    Nem csak ujabban, honapok ota… kuldtem is rola mailt az admin-l-re.

  4. avatar MaNiAc says:

    Az oldal mar regota linkelve volt nelam, most mar a nagy banner is kint van. :) Na meg ment egy kis reklam és dicseret is a site-nak a blogomba! :)

  5. avatar MaNiAc says:

    Ami furcsa nekem az oldallal kapcsolatban: a site majdnem minden reszen mas es mas hozzaszolo felulet van :) A forumnal kapasbol ketfele is! :D Jol meg is szivtam vele, mert miutan a “Gyors valasz” reszbe megirtam a szovegem, a “Send reply”-re nyomtam, ami a valasz elkuldese helyett bedobott egy altalam eddig itt nem latott WYSIWYG szerkesztot (ami mellesleg kicsit bugos, lasd: $lang stringek) es torolte, amit irtam…

  6. avatar Murphy says:

    Igen, sajnos az e107 engine, amire elkezdtünk építkezni ebből a szempontból nem a legjobb. A fórum egy külön plugin, ami más felületet használ, és nincs config lehetőség arra, pl, hogy csak az advanced üzenetküldő ablak létezzen, idővel vagy javul, vagy meghackkeltetjük a gargajjal :P

  7. avatar DC-1 says:

    Az, hogy www nelkul es www-vel mas az ip, az nem bad… Ponthogy jo.

  8. avatar Murphy says:

    Mostmár kiváncsivá tettél :P Miért jó?

  9. avatar Gargaj says:

    …LENNE, ha nem mint “scene.hu” lenne reklamozva az oldal orrba-szajba. Atlag janos hazamegy, beuti h “scene.hu” es a 404 utan elmegy kvekezni.

  10. avatar slyspy says:

    ez egy burkolt IQ teszt. aki ezen nem megy at, az nem lehet scener.

  11. avatar MaNiAc says:

    Megeri hekkelni szvsz, mert igy szivatos :) Amugy tudom, hogy mekkora kaka melo egy portalmotort ganyolni, szoval, ha ugy alakul, kitartast hozza!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára