☰ Menu

Scene.hu

Magyar demoscene portál – grafikusok, zenészek, programozók alkotói közössége

buci.jpgA szavazást ezennel lezárom! Két Story magazin közt, azt hiszem nyugodtan idézhetem Stohl András klasszikus szavait. :) Köszönjük mindannyiotoknak a szavazatokat, most végre megtudtuk, hogy mit is szeretnétek olvasni a scene.hu-n. Persze azt nem tudjuk igérni, hogy maradéktalanul azt is fogjátok kapni, amit kértek, ehhez ugyanis kellenek is megfelelő cikkek. ;) Mi igyekszünk, de ne feledjétek, a scene.hu egy nyitott fórum, küldjetek ti is sok hírt, cikket!
Akkor ugorjunk is a közepébe! Hittétek volna, hogy a programozásról szóló írásokat fogjátok legtöbben favorizálni? A szavazatok közel 16 százalékát kapta ez a téma. Remélem ez a népszerűség a következő democompokon is meg fog látszódni ;) Hogy mik voltak még a népszerű témák? A tovább gombra nyomva megtudhatjátok.

A programozás népszerűségétől alig maradnak el a scener interjúk, erre a szavazatok 14.5%-át adtátok. Volt már pár, de készülőben is van néhány, nem fogtok szűkölködni. Népszerűnek bizonyultak, a retro gépek scene-eiről szóló írások. Egészen pontosan azok lettek volna, mivel eddig ilyen még nem igazán volt.;) Erre a kategóriára a szavazatok több mint 13%-a érkezett, igyekszünk pótolni az elmaradásunkat. A demo review-k ugyan lecsúsztak a dobogóról, de még így is nagyon népszerűek, 12.82%-al. Régi diskmagok cikkeinek újraközlését is sokan szeretnétek (11.8%), ennek mi is nagyon örülünk, mert ezekkel van a legkevesebb probléma. ;) Csak hajszálnyival maradt el ettől a grafikai témákról szóló cikkek népszerűsége, erre esett a szavazatok 11.64%-a. A party beszámolók sikere ehhez képest valamivel mérsékeltebb, 10.46%-os szavazataránnyal végzett az összesítésben. A szavazás végül is igen kiegyenlített lett, a legkevésbé népszerűek a zenéről szóló cikkek, de ezekre is 8.6%-ot adtatok, ami több mint fele, mint a favorit programozásra befutott szavazatok.
A végeredményeket ti is megtekinthetitek itt.

Egyúttal elindítottunk egy új szavazás is. Itt a következő demoshow-k lehetséges helyszíneiről várjuk a véleményeiteket. Szóval szavazásra fel!

Categories: Szavazás | Tags

8 Responses so far.

  1. avatar slyspy says:

    Pedig zenéről lesz cikk. Muhaha.

  2. avatar Grass says:

    Meg GFX is lesz… Megnézzük idén mely alkotások voltak igazán kiemelkedők.

  3. avatar Murphy says:

    Hát a statisztika max azt mutatja, hogy több programozás kell a népnek, mint zene. Meg úgyis azt kapják, ami van :D

  4. avatar Spenot says:

    Who the fuck is Stohl Andras? ;)

  5. avatar Bery says:

    Na basszus, most Sly, akkor tényleg írjak arról, hogy kell elkezdeni demót kódolni? Aztán jól beégek azok előtt, akik tényleg tudják, hogy kell ;-)

  6. avatar slyspy says:

    Há még jó, hogy írjál. Arról írjál, hogy hogyan zajlik a folyamat általánosságban, aztán majd később a részleteket. vagy ahogy gondolod.

  7. avatar slyspy says:

    Ja egyébként megláttam stolbucsit es hiretelen megijedtem, hogy jó helyen járok-e.

  8. avatar Lacoste says:

    Elkezdem! Demót úgy kell írni, hogy kitalálod az ötletet, szólsz a SLY-nak hogy írjon hozzá zenét és szólsz a Bery-nek, hogy csinálja meg a kódot ! Ennyire egyszerű! Nem is kell tovább ragozni ! :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Ugrás a lap tetejére Ugrás a lap aljára